Introductie

Deze site is hoofdzakelijk gewijd aan mijn leven als verzamelaar van militaria, al bijna 40 jaar. In die jaren is er veel veranderd. Ik ben mensen tegengekomen die inmiddels goede vrienden zijn. De ruilbeurzen waren vroeger rommelig en stoffig en er was nog regelmatig iets bij particulieren te krijgen. Het internet bestond nog niet. Kopieen waren er wel, maar waren duidelijk herkenbaar.
Op de pagina 40 jaar verzamelen ga ik op zoek naar de oorsprong van mijn passie en beschrijf ik mijn ervaringen als verzamelaar.

Ondertussen ben ik afscheid gaan nemen van voorwerpen uit mijn collectie. Vroeger kon ik me niet voorstellen dat ik ooit iets zou wegdoen. Misschien heeft het te maken met de leeftijd dat ik er nu anders over denk. Ik heb geen enorm grote verzameling, maar soms heb ik het gevoel dat het wel wat minder mag. Om de zoveel tijd pluk ik er wat spullen uit. Op de pagina Military Faire doe ik stukken van de hand.
De pagina Sold bevat foto's van wat er al weg is.

Ik probeer ook wat van de historie van mijn omgeving te vangen. Tegelijkertijd realiseer ik mij dat anderen daar veel beter in zijn, waaronder mijn goede vriend Eric Munnicks, schrijver van twee standaardwerken over Roermond en omgeving tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het schrijven van historisch verantwoorde boeken en sites laat ik graag aan hen over. Wel heb ik een kleine expositie kunnen opzetten, waarvan ik op 
Expositie 1939 - 1945 een sfeerimpressie ga geven (nog in bewerking).  
 
Veel plezier op de site